Το Ghostwire: Tokyo «απορρόφησε» πολλές εργατοώρες από τον Shinji Mikami

“Ίσως το μεγαλύτερο διάστημα που έχω εργαστεί σε παιχνίδι”
04 Ιουνίου 2020 16:05
Το Ghostwire: Tokyo «απορρόφησε» πολλές εργατοώρες από τον Shinji Mikami

Στην E3 2019 είχε αποκαλυφθεί το επερχόμενο παιχνίδι του Shinji Mikami ονόματι Ghostwire: Tokyo, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες. Τώρα, ο «πατέρας» των Resident Evil, έδωσε μια συνέντευξη στο IGN και μοιράζεται μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο. Αρχικά, η ρίζα του ονόματος που υιοθέτησε το παιχνίδι ξεκίνησε από τον Ikumi Nakamura, που λίγο αργότερα έφυγε από την Tango Gameworks. Από αυτό το σημείο ξεκίνησε το «χτίσιμο» της ομάδας ανάπτυξης που θα εργαζόταν στο παιχνίδι.

Η αρχική ομάδα ξεκίνησε με πέντε άτομα και δουλέψαμε σε αυτό για έξι μήνες. Έπειτα, ο αριθμός αυξήθηκε σε δέκα άτομα και εργαστήκαμε για μερικά χρόνια μέχρι να ξεκινήσει η πλήρης παραγωγή.

Όπως δήλωσε ο Mikami που λειτουργεί ως παραγωγός έχει δουλέψει τόσο πολύ σε αυτό το παιχνίδι, που όπως μεταφέρει χαρακτηριστικά, δεν έχει εργαστεί ποτέ τόσο πολύ ένα project.

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο διάστημα που έχω εργαστεί σε παιχνίδι σε σύγκριση με το παρελθόν.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι δεν βοηθούσε από την αρχή, αλλά από τις αρχές του 2019. Παρ' όλ' αυτά, είναι άκρως ενδιαφέρον πως ο Mikami σύμφωνα με τα λεγόμενά του έριξε αρκετές εργατοώρες πάνω στο Ghostwire: Tokyo.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer αποκάλυψης του παιχνιδιού από την E3 2019.