Ο Shinji Mikami μιλάει για τα remakes των Resident Evil

«Είδα κάποια στιγμή ένα trailer»
04 Ιουνίου 2020 09:37
Ο Shinji Mikami μιλάει για τα remakes των Resident Evil

Η Capcom ύστερα από αρκετές παρεκκλίσεις των fans, επέλεξε να επαναφέρει δυο από τα σημαντικότερα και πιο αγαπητά κεφάλαια των Resident Evil ως remakes, αλλάζοντας ριζικά τα Resident Evil 2 και Resident Evil 3 σε σχέση με τις original εκδόσεις τους που είχαμε δει το 1998 και 1999 αντίστοιχα. Όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις η κίνηση στέφθηκε με επιτυχία, ωθώντας την Capcom να συνεχίσει τα remakes. Τελευταία ακούγεται πολύ για remake του Resident Evil 4. Τι έχει να πει, όμως, ο "πατέρας" της σειράς Shinji Mikami γι’ αυτά;

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο IGN, όταν του έγινε η ερώτηση να πει τη γνώμη του για τα remakes των Resident Evil 2 και 3, ο δημιουργός φάνηκε να μην έχει να πει πολλά, διότι δεν τους έδωσε ιδιαίτερη προσοχή.

Είδα ένα trailer κάποια στιγμή του Resident Evil 2 remake και σκέφτηκα πως ήταν αρκετά καλό. Νομίζω θα συνεχίσουν να κάνουν remakes τα κλασικά παιχνίδια εφόσον πουλάνε τόσο καλά.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τη φήμη που ακούγεται γύρω από το remake του Resident Evil 4 δήλωσε:

Δεν έχω κάποιο θέμα με το remake του Resident Evil 4, το μόνο που θέλω είναι να αποδειχθεί καλό.

Ο διάσημος δημιουργός αυτή τη στιγμή εργάζεται μαζί με την ομάδα του Tango Gameworks πάνω στο Ghostwire: Tokyo, για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας ή οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφόρησει.