Η Paradox Interactive ανοίγει νέο στούντιο στην Βαρκελώνη

Με επικεφαλή τον δημιουργό του Europa Universalis franchise
03 Ιουνίου 2020 13:48
Η Paradox Interactive ανοίγει νέο στούντιο στην Βαρκελώνη

Όπως όλα δείχνουν το Paradox Tinto είναι το νέο στούντιο που ανοίγει η Paradox Interactive στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, διορίζοντας ως επικεφαλή τον βετεράνο και δημιουργό του Europa Universalis franchise, Johan Andersson.

Τα χρέη του νέου στούντιο θα αφορούν τη συνέχεια της ανάπτυξης του Europa Universalis IV, ενώ στο μέλλον θα καταπιαστεί με νέους μεγάλους strategy τίτλους. Με τη νέα αυτή προσθήκη στο δυναμικό της, η Paradox θα διαχειρίζεται τώρα επτά συνολικά στούντιο σε τέσσερις χώρες, εκ των οποίων τρία βρίσκονται στη Σουηδία, δυο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ένα στην Ολλανδία. Η επικεφαλής των στούντιο Charlotta Nilsson μιλώντας για το γεγονός δήλωσε:

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που για πρώτη φορά επεκτεινόμαστε σε ένα στούντιο που θα εστιάζει σε μεγάλα παιχνίδια στρατηγικής. Είναι το βασικό genre για το οποίο είμαστε διάσημοι. Η επιτυχία των στούντιό μας τα τελευταία χρόνια, μας επέτρεψε να προσθέτουμε συνεχώς δυνατότητες και νέες ιδέες, ούτως ώστε περισσότερα παιχνίδια και πιο φιλόδοξα σχέδια να γίνονται πραγματικότητα. Με περισσότερες από 70 ανοιχτές θέσεις εργασίας σε όλα μας τα στούντιο, ευελπιστούμε να προσλάβουμε περίπου 200 ανθρώπους μέσα στο 2020.