Το Larian Studios επισημαίνει ότι το Baldur’s Gate 3 βρίσκεται σε καλά χέρια

Ο creative director μιλάει για το παιχνίδι
01 Ιουνίου 2020 13:43
Το Larian Studios επισημαίνει ότι το Baldur’s Gate 3 βρίσκεται σε καλά χέρια

Οι δημιουργοί του πολυαναμενόμενου Baldur's Gate 3 υπόσχονται συναρπαστικές αποκαλύψεις για τον επερχόμενο RPG τίτλο. Με νέα ανακοίνωση που έγινε μέσω του Guerrilla Collective στο Twitter, πρόκειται μα δούμε ένα τριήμερο event, στο οποίο εκτός του Larian Studios συμμετέχουν τα 11 Bit Studios (Frostpunk), Coffee Stain Studios (Satisfactory), Larian Studios (Baldur's Gate 3), Raw Fury, Rebellion, Versus Evil (The Banner Saga) και αρκετά ακόμα.

Αν και λυτό το μήνυμα, οι δημιουργοί τονίζουν πως από τις 6 Ιουνίου (όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση) θα αποκαλύψουν αρκετά συναρπαστικά πράγματα για το παιχνίδι. Μιλώντας στο Eurogamer o creative director Swen Vincke δήλωσε:

Το παιχνίδι βρίσκεται σε καλά χέρια. Σε χέρια ανθρώπων που αγαπούν τα Dungeons & Dragons. Έχουν πάρει σοβαρά τη δουλειά τους και παρόλο που δεν αναπτύσσεται από τους αρχικούς δημιουργούς, το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι συναρπαστικό. Θα δείτε τι είναι αυτό που κάνει καλό ένα RPG σήμερα, αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Να περιμένετε εκπλήξεις. Είναι πλήρες όσο αφορά το lore του D&D, κάτι που οι σκληροπυρηνικοί θα το εκτιμήσουν. Θα προσφέρει replayability, θα είναι γεμάτο με αριθμούς για τους απαιτητικούς προσφέροντας παράλληλα γέλιο σε όσους θέλουν απλά να διασκεδάσουν.  

Περισσότερα λοιπόν αναμένουμε στις 6 Ιουνίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.