Το Outriders της People Can Fly κλείνει το μάτι στους λάτρεις των RPG (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τα Χριστούγεννα
29 Μαΐου 2020 14:51
Το Outriders της People Can Fly κλείνει το μάτι στους λάτρεις των RPG (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay trailer παρουσιάζοντας πλάνα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Outriders. Το νέο βίντεο του RPG-shooter της People Can Fly, παρουσιάζει το drop-in co-op, τις δυνάμεις του Pyromancer, τα πλάσματα, καθώς και νέες πληροφορίες σχετικά με το World Tier system και τον τρόπο που ενσωματώνεται στο διαδραστικό του περιβάλλον.

Το παιχνίδι είναι τρίτου προσώπου shooter και τοποθετείται σε ένα sci-fi κόσμο. Διαθέτει σύστημα προόδου και ποικίλες επιλογές προσαρμογής, ώστε οι παίκτες να χτίσουν τα builds της αρεσκείας τους.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο creative director Bartek Kmita δήλωσε:

Φτιάξαμε το παιχνίδι που πάντα θέλαμε να παίξουμε. Όλοι στην ομάδα της People Can Fly είμαστε gamers και λατρεύουμε τα shooters. Τα Shooters είναι στο αίμα μας και ασχολούμαστε με αυτά εδώ και δεκαετίες. Επίσης, λατρεύουμε και τα RPGs. Πάντα θέλαμε να παίξουμε ένα RPG με επική ιστορία που θα προσφέρει την ευελιξία να δημιουργείς ενδιαφέροντα character builds.

Ωστόσο θέλαμε όλο αυτό να το συνδυάσουμε με ένα προκλητικό και έντονο real time σύστημα μάχης. Όταν ήρθε η ευκαιρία να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το Outriders αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, και Xbox Series X την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.