Η Arkane Studios κλείνει τα 20 χρόνια της και το γιορτάζει

Μοιράζει και πολλά δώρα!
29 Μαΐου 2020 11:18
Η Arkane Studios κλείνει τα 20 χρόνια της και το γιορτάζει

Η Arkane Studios μεγάλωσε και έγινε επίσημα είκοσι χρονών. Η ομάδα ανάπτυξης που μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει τα Dishonored και το πιο πρόσφατο Prey, πρόκειται να γιορτάσει τα γενέθλιά της μοιράζοντας διάφορα δώρα και αρκετές εκπλήξεις. Μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του στούντιο δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με τίτλο“Arkane 20” με μεγάλες και σημαντικές στιγμές των τελευταίων είκοσι χρόνων, ενώ παράλληλα δημιούργησε ένα site αποκλειστικά για την επέτειό της, όπου εκεί θα πραγματοποιεί διαγωνισμούς, ειδικές προσφορές και πολλά ακόμη.

Καταρχάς, από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το πρώτο παιχνίδι που δημιούργησε η Arkane, ονόματι Arx Fatalis μαζί με το digital art book "The Art of Arkane", αν κάνετε την εγγραφή σας στην mailing list του στούντιο. Στο νέο website της που σας ενημερώσαμε παραπάνω, δίνει και πολλά δωρεάν wallpapers από τους τίτλους που έχει δημιουργήσει, καθώς επίσης και μερικά backstage βίντεο.

Τέλος, η Arkane θα κάνει και μια σειρά από livestream στο επίσημο κανάλι της Bethesda με ερωτοαπαντήσεις και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, απόψε, 29 Μαίου ο Lead Technical Designer, Manny Masciarelli θα μιλήσει για το Arx Fatalis, στις 5 Ιουνίου ο Game Director, Dinga Bakaba μαζί με τον Dan Todd θα πραγματοποιήσουν ένα stream για το Dishonored και τέλος στις 12 Ιουνίου θα δούμε την ηθοποιό Janina Gavankar, μαζί με τον Creative Director Ricardo Bare, να μιλούν για το Prey.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το βίντεο που δημοσίευσε η Arkane στο YouTube.