Πλέον θα βλέπετε διαφημίσεις μέσα στο Summoner’s Rift στους επίσημους αγώνες του League of Legends

Η Esports σκηνή αλλάζει
27 Μαΐου 2020 14:40
Πλέον θα βλέπετε διαφημίσεις μέσα στο Summoner’s Rift στους επίσημους αγώνες του League of Legends

Μία διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο διαφήμισης θέλει να υιοθετήσει η Riot Games στο League of Legends. Αυτές οι διαφημίσεις θα αφορούν την eSports σκηνή. Πιο αναλυτικά, η εταιρία ανακοίνωσε πως στο πλαίσιο των επίσημων eSports αναμετρήσεων του League of Legends  που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα, οι θεατές θα παρατηρήσουν πως τα banners (οι σημαίες του Summoner’s Rift) θα έχουν διαφημίσεις. Οι πρώτες εταιρίες που θα εμφανιστούν στις διαφημιστικές "πινακίδες" θα είναι η Mastercard και η Alienware. Όμως, αυτές οι διαφημίσεις στα banners θα είναι ορατές μόνο στους θεατές και όχι στους pro παίκτες έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή τους από το παιχνίδι.

Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που εκπέμπει την ίδια ενέργεια που βλέπουμε και στα παραδοσιακά αθλήματα και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε έτσι ώστε να το πετύχουμε. Βλέπουμε αυτή την κίνηση ως ένα πολύ σημαντικό βήμα έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα πρωταθλήματά μας, αλλά και τις ομάδες μας να ωριμάσουν.

Τέλος, η εταιρία πρόσθεσε πως αυτά τα banners με τις διαφημίσεις θα είναι το πρώτο βήμα των “ψηφιακών προϊόντων” που θα προστεθούν στο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν πριν την έναρξη του Summer Split.