Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα είναι το φετινό κεφάλαιο της σειράς 

…δε θα ονομάζεται τελικά Black Ops IIIII

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα είναι το φετινό κεφάλαιο της σειράς

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή, την οποία επιβεβαιώνει και το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Eurogamer, το φετινό Call of Duty θα ανήκει στη σειρά Black Ops και μάλιστα αντί για τον αριθμό ‘5’ θα έχει υπότιτλο Cold War.

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε από τον γνωστό leaker της Call of Duty κοινότητας, Okami, ο οποίος ανέβασε ένα τροποποιημένο εξώφυλλο από το πρώτο Black Ops για να αποκαλύψει τον τίτλο του παιχνιδιού. Το εν λόγω tweet ακολουθεί παρακάτω.

Στη συνέχεια και το Eurogamer επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές από την δική του έμπιστη πηγή. Όπως προκύπτει και από το όνομα, λοιπόν, το Call of Duty θα επιστρέψει στις ρίζες του με ένα ιστορικό setting. Συγκεκριμένα, θα μεταφέρει τους παίκτες στο 1960 και τον Ψυχρό Πόλεμο, κάτι που ξεκίνησε να κάνει tease και το Call of Duty Warzone μέσα από τα bunkers του που άνοιξαν με την τελευταία ενημέρωση.

Η σειρά είναι ξανά, λοιπόν, στα χέρια της έμπειρης Treyarch, με το πέμπτο Black Ops παιχνίδι, δύο χρονιά μετά το Black Ops IIII. Για την ιστορία, τα memes δεν βγήκαν αληθινά και τελικά το sequel δεν θα ονομάζεται Black Ops IIIII.

0 σχολια