Το Serious Sam 4 επιστρέφει ‘εκρηκτικά’ τον Αύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer
20 Μαΐου 2020 20:54
Το Serious Sam 4 επιστρέφει ‘εκρηκτικά’ τον Αύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα ανάπτυξης Croteam και η Devolver Digital αποκάλυψαν το νέο trailer του Serious Sam 4. Πρόκειται για το νέο κεφάλαιο της ιστορικής shooter σειράς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Αναλυτικότερα, έχουμε να κάνουμε με prequel, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μια εκρηκτική εμπειρία με ατελείωτο χάος και δράση.

Η πλοκή θέλει την ανθρωπότητα να βρίσκεται σε πολιορκία, με ορδές εξωγήινων να εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο, καταστρέφοντας ό, τι έχει απομείνει από τον πολιτισμό. Η τελευταία αντίσταση που απομένει είναι το Earth Defence Force που ηγείται ο πρωταγωνιστής Sam "Serious" Stone.

Βέβαια, πάντα το gameplay είχε την προτεραιότητα στη σειρά. Στο πλαίσιο αυτό μαθαίνουμε πως οι λατρεμένοι εξωγήινοι εισβολείς επιστρέφουν μαζί με νέους τύπους εχθρών. Παράλληλα, το εκρηκτικό οπλοστάσιο θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ, θα υπάρχει co-op για 4 παίκτες και τέλος η προσθήκη του legion συστήματος υπόσχεται να προσφέρει μερικές από τις "μεγαλύτερες στιγμές" της σειράς.

Το Serious Sam 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020 στο Steam και το Google Stadia. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το ολοκαίνουργιο trailer.