Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Operation Steel Wave του Rainbow Six Siege

Νέο περιεχόμενο για το τρομερά δημοφιλές ανταγωνιστικό παιχνίδι
19 Μαΐου 2020 17:02
Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο Operation Steel Wave του Rainbow Six Siege

Το Rainbow Six Siege διανύει πλέον την 5η του χρόνια στην αγορά και συνεχίζει να προσφέρει στους παίκτες μία ανταγωνιστική και τρομερά στρατηγική shooting εμπειρία. Αυτά τα πέντε χρόνια η Ubisoft δεν σταμάτησε να εμπλουτίζει το παιχνίδι με νέο περιεχόμενο, χάρτες και χαρακτήρες. Το μοτίβο αυτό συνεχίζεται τώρα με το ολοκαίνουργιο “Operation Steel Wave”.

Αναλυτικότερα, περισσότερες λεπτομέρειες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με το επερχόμενο update. Αρχικά, με αυτό θα προστεθούν δύο νέοι Operators. Ο πρώτος είναι επιθετικού τύπου και ονομάζεται Ace, ενώ ο δεύτερος θα αναλάβει αμυντικό ρόλο και είναι ο Melusi.

Συνεχίζοντας, πέρα από τους νέους χαρακτήρες, μία μεγάλη αλλαγή θα δει και ο κλασικός χάρτης του παιχνιδιού (House Map). Σύμφωνα με την γαλλική εταιρία θα ενσωματωθεί μία reimagined έκδοση του παραπάνω χάρτη που η ίδια υποστηρίζει πως θα αλλάξει αρκετά την gameplay φιλοσοφία. Κλείνοντας, έχουμε και ένα νέο αντικείμενο (Proximity Alarm) για τους Defenders που θα βοηθήσει στην ανίχνευση των εχθρών.

Όλες οι παραπάνω προσθήκες θα δοθούν εντελώς δωρεάν, όμως όσοι έχουν στην κατοχή τους το Year 5 Pass θα μπορούν να λάβουν νωρίτερα πρόσβαση στους παραπάνω Operators. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παραπάνω update, όμως, οι αλλαγές θα γίνουν διαθέσιμες σήμερα, 19 Μαΐου στον test server της PC έκδοσης. Τέλος, κάνοντας κλικ εδώ θα μάθετε τα πάντα για το νέο Operation Steel Wave.