Αποκαλύφθηκε το νέο συλλεκτικό PS4 Pro στα χρώματα του The Last of Us Part II  

Μαζί με αντίστοιχα περιφεριειακά

Αποκαλύφθηκε το νέο συλλεκτικό PS4 Pro στα χρώματα του The Last of Us Part II

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II να απέχει μόλις ένα μήνα, η Sony αποκάλυψε ένα νέο συλλεκτικό PS4 Pro στα χρώματα του παιχνιδιού, καθώς και μερικά αντίστοιχα περιφερειακά.

Αυτό το bundle θα περιέχει μια συλλεκτική PS4 Pro κονσόλα, εμπνευσμένη από το παιχνίδι με ματ φινίρισμα, χαραγμένη με το σχέδιο του τατουάζ της Ellie, ένα συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, ένα αντίτυπο του The Last of Us Part II, καθώς και έναν κωδικό για την εξαργύρωση ψηφιακού περιεχομένου, όπως το The Last of Us Part II PS4 dynamic theme, avatars, και άλλα.

Επίσης, το συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 θα είναι διαθέσιμο και μεμονωμένα. Θα έχει Steel Black ματ φινίρισμα, λευκές λεπτομέρειες και λευκά τα σχήματα του PlayStation, ενώ έχει χαραγμένο το χαρακτηριστικό τατουάζ της Ellie στην κάτω δεξιά πλευρά και το λογότυπο "The Last of Us Part II" στην επιφάνεια αφής του (touchpad).

Ο John Sweeney, καλλιτεχνικός διευθυντής της Naughty Dog, μοιράστηκε μερικά στοιχεία για την πηγή έμπνευσης του σχεδίου:

Όταν αποκαλύψαμε για πρώτη φορά το The Last of Us Part II, δεν είχαμε ιδέα πόσο γρήγορα οι θαυμαστές θα «αγκαλιάσουν» το τατουάζ της Ellie. Μέσα σε μια μέρα, αρχίσαμε να βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ολοένα και περισσότερους θαυμαστές του παιχνιδιού να μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες από τα νέα τους τατουάζ με τον αριθμό αυτών να αυξάνεται συστηματικά, κάθε εβδομάδα από τότε. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα συλλεκτικό PS4 Pro για το The Last of Us Part II, συνεργάστηκα με τον γραφίστα μας, τον Angel Garcia, και ενώ εξετάσαμε μερικές διαφορετικές ιδέες, επανερχόμασταν συνέχεια στο τατουάζ της Ellie. Μέχρι εκείνο το σημείο, είχε γίνει σύμβολο του παιχνιδιού για την κοινότητα - σαν το Firefly logo στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν η ξεκάθαρη επιλογή και αναρωτηθήκαμε: τι θα γινόταν αν μπορούσε να χαραχτεί; Δεν είχε ξαναγίνει, οπότε δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήταν εφικτό, αλλά χάρη στις απίστευτες προσπάθειες της ομάδας του PlayStation, βρήκαμε τον τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό - ένα σχέδιο που τιμά το πάθος των αγαπημένων θαυμαστών μας και μας κάνει περήφανους. Ανυπομονούμε να το δείτε από κοντά και να ζήσετε την μαγευτική εμπειρία του The Last of Us Part II!

Παράλληλα, θα υπάρξει και μια συλλεκτική έκδοση του Gold Wireless Headset της εταιρίας σε Steel Black ματ φινίρισμα και βυσσινί εσωτερικό ακουστικών. Στο σχεδιασμό τους μπορείτε να διακρίνετε πάλι το τατουάζ της Ellie και το λογότυπο του παιχνιδιού. Τέλος, θα κυκλοφορήσει και αντίστοιχου σχεδιασμού συλλεκτικός εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Η Limited Edition κονσόλα θα καταφθάσει στα καταστήματα την ίδια ημέρα που θα κάνει το ντεμπούτο του και το παιχνίδι, δηλαδή στις 19 Ιουνίου, αποκλειστικά στο PlayStation 4. Να σημειωθεί ξανά πως ο τίτλος θα είναι πλήρως μεταγλωττισμένος, με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

Ροη ειδησεων