Το αιματηρό launch trailer του Maneater σας ετοιμάζει για το ρόλο του καρχαρία

Κολυμπήστε υπεύθυνα…
19 Μαΐου 2020 12:28
Το αιματηρό launch trailer του Maneater σας ετοιμάζει για το ρόλο του καρχαρία

Η Deep Silver έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο launch trailer του Maneater, το οποίο παρουσιάζει τα.. ταλέντα του τρομερού κήτους.

Το Maneater είναι ένα open world RPG (Shark-PG όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί), στο οποίο οι παίκτες παίρνουν τον έλεγχο ενός καρχαρία του είδους ταύρος, ο οποίος ζητά να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας που θανατώθηκε από έναν ψαρά και σημάδεψε τον ίδιο, αφήνοντας τον τραυματισμένο να πεθάνει. Οι παίκτες θα περιηγηθούν στο US Gulf Coast, αντιμετωπίζοντας διάφορες απειλές του βυθού και όχι μόνο, όπως άλλους καρχαρίες, ανθρώπους και άλλα θανατηφόρα πλάσματα. Στο παιχνίδι θα έχουμε πλήρη ελευθερία ώστε να πάμε όπου θέλουμε στον ωκεανό, ακόμα και σε ποτάμια, λίμνες ή ρυάκια.

Ο καρχαρίας θα έχει τη δυνατότητα να εξελίξει συγκεκριμένα μέρη του σώματός του μέσα από μια πληθώρα επιλογών, ώστε να επιλέξουμε το στυλ μάχης που μας ταιριάζει.

Το Maneater αναμένεται στις 22 Μαΐου για PS4, Xbox One και PC μέσω του Epic Games Store, ενώ μέσα στο έτος θα εμφανιστεί και στο Nintendo Switch. Δείτε το launch trailer στον player που ακολουθεί.