Έρχεται παιχνίδι Στρουμφάκια από τους δημιουργούς του Asterix & Obelix

Και μάλιστα με την άδεια της δημιουργού εταιρίας
18 Μαΐου 2020 12:36
Έρχεται παιχνίδι Στρουμφάκια από τους δημιουργούς του Asterix & Obelix

Απίθανα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αγαπημένα Στρουμφάκια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, καθώς όπως ανακοίνωσε η Microids και το OSome Studio σε συνεργασία με την δημιουργό εταιρία των Στρούμφ, IMPS, τα μικρά μπλε πλασματάκια επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουργιο βιντεοπαιχνίδι.

Το The Smurfs όπως ανέφεραν θα είναι ένα 3D action adventure, το οποίο θα βασίζεται στην δημοφιλή καρτούν σειρά. Θα περιέχει μια ολοκαίνουργια πλοκή, η οποία όμως θα παραμείνει απόλυτα πιστή στο πλαίσιο του αυθεντικού υλικού, προσφέροντας τόνους από χιούμορ, συγκινήσεις, αγωνία και δράση, ενώ η σημασία της φιλίας θα έχει πρωταρχικό ρόλο. Ο vice president της Microids, Elliot Grassiano, μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την IMPS! Χάρη στην άδεια που μας παραχώρησαν και το ταλέντο του OSome Studio, με το οποίο έχουμε εργαστεί πάνω σε αρκετά family games στο παρελθόν, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε όλους του gamers στον μαγικό κόσμο των Στρούμφ. Η παγκόσμια επιτυχία του The Smurfs θα μας επιτρέψει επίσης να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας στο εξωτερικό, τοποθετώντας την Microids ανάμεσα στους σημαντικούς «παίκτες» της αγοράς.

Με τη σειρά της, η Veronique Culliford (πρόεδρος, ιδρυτής και κόρη του δημιουργού των Στρούμφ, Peyo) πρόσθεσε:

Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την όμορφη συνεργασία. Τα βιντεοπαιχνίδια πάντα ήταν το πάθος μου, γιατί συνδυάζουν άψογα το παιχνίδι με τη μάθηση.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι ή σε ποιες πλατφόρμες. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.