Το ολοκαίνουργιο Paper Mario: The Origami King μόλις αποκαλύφθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer από τη νέα αποκλειστικότητα του Switch
14 Μαΐου 2020 16:42
Το ολοκαίνουργιο Paper Mario: The Origami King μόλις αποκαλύφθηκε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo, χωρίς καμία προειδοποίηση, ανακοίνωσε μόλις το Paper Mario: The Origami King. Πρόκειται για τη νέα περιπέτεια του λατρεμένου χαρακτήρα της, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη Nintendo Switch οικογένεια κονσολών στις 17 Ιουλίου.

Πρόκειται για το ντεμπούτο της σειράς Paper Mario στο Switch, στο οποίο ο Mario θα πρέπει να αποτρέψει τον King Olly από το να ‘διπλώσει’ ολόκληρο τον κόσμο. Για να ανταπεξέλθει σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ο Mario έρχεται εξοπλισμένος με νέα εργαλεία και δυνατότητες. Μία από τις νέες αυτές ικανότητες ονομάζεται ‘1000-Fold Arms’ και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με διάφορους τρόπους με το χάρτινο περιβάλλον, για να αποκαλύψετε νέες τοποθεσίες και να λύσετε με απροσδόκητους τρόπους τα διάφορα puzzles του παιχνιδιού.

Το Paper Mario: The Origami King φέρνει επίσης ένα νέο σύστημα μάχης που θα υπόσχεται να δώσει μια νέα πνοή στην turn-based φόρμουλα του παιχνιδιού και θα δοκιμάσει την εφευρετικότητά σας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απ’ όλ’ αυτά μέσα από το trailer ανακοίνωσης που ακολουθεί παρακάτω.