Τo remake των θρυλικών Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 μόλις αποκαλύφθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την ίδια ομάδα που ανέλαβε τα remakes των Crash τίτλων
12 Μαΐου 2020 19:29
Τo remake των θρυλικών Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 μόλις αποκαλύφθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Activision μετά τα Spyro Reignited Trilogy και Crash Bandicoot N. Sane Trilogy φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμη ιστορικό franchise της. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε σε συνεργασία με τον Geoff Keighley στο Summer Game Fest το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2.

Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει remakes για τα δύο ομότιτλα παιχνίδια με πανέμορφα 4K γραφικά. Την επιμέλεια του project έχει αναλάβει η Vicarious Visions που επανέφερε στο προσκήνιο και τον Crash.

Τα remasters θα περιλαμβάνουν αγαπημένα χαρακτηριστικά των πρώτων παιχνιδιών, όπως τα revert, lip ticks και wall plant. Δε θα λείπουν τα modes για πολλούς παίκτες που είχε αγαπήσει η κοινότητα, τόσο για online όσο και για local co-op. Ομοίως, οι λειτουργίες Create-A-Park και Create-A-Skater θα επιστρέψουν. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν τους αγαπημένους τους σκέιτερς από έναν πλούσιο κατάλογο γνωστών ταλέντων, όπως οι Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley και Andrew Reynolds.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια συγκριτική εικόνα, ενώ ακολουθεί και το trailer της ανακοίνωσης.

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, Xbox One και PC (αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store) στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020.