Το The Elder Scrolls VI φαίνεται πως απέχει ακόμη πολλά χρόνια

Θα εμφανιστεί μετά το Starfield
12 Μαΐου 2020 10:48
Το The Elder Scrolls VI φαίνεται πως απέχει ακόμη πολλά χρόνια

Έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια από τότε που ο director και executive producer της Bethesda, Todd Howard, αποκάλυψε το teaser trailer του The Elder Scrolls VI. Από τότε σχεδόν καμιά λέξη δεν έχει βγει από το στόμα της εταιρίας σχετικά με τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του Skyrim, κάτι που ομολογουμένως γέμισε με αρκετά ερωτηματικά τους fans.

Ωστόσο, μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως, όταν ο πρόεδρος του marketing τμήματος της εταιρίας Pete Hines απάντησε σε έναν fan στο Twitter, ο οποίος τον πίεσε να μοιραστεί κάτι. Ο Hines με αρκετά λακωνικό τρόπο του απάντησε:

Το The Elder Scrolls VI θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά το Starfield, για το οποίο δεν ξέρεις τίποτα ακόμα. Οπότε, αν ήρθες σε μένα για λεπτομέρειες τώρα και όχι σε μερικά χρόνια, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να καλύψω τις προσδοκίες σου.

Όσον αφορά το Starfield, το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι πρόκειται για ένα single-player next-gen IP, στο οποίο η εταιρία εργάζεται πολλά χρόνια, με τον Todd Howard να μιλάει για αυτό ενθουσιασμένος, αποκαλώντας το μέχρι και επικό. Το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει, όπως και περί τίνος πρόκειται, προφανώς θα το μάθουμε στο μέλλον. Όπως και να’ χει, το μόνο σίγουρο είναι πως οι fans της σειράς The Elder Scrolls θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή. Μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε ακόμα μια ματιά στο teaser trailer μέσω του player που ακολουθεί.