Πρώτα πλάνα από το Crucible - Το νέο Sci-Fi PvP action shooter της Amazon αποκαλύπτεται

Έρχεται τον Μάϊο
07 Μαΐου 2020 13:44
Πρώτα πλάνα από το Crucible - Το νέο Sci-Fi PvP action shooter της Amazon αποκαλύπτεται

Η Amazon έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer που αφορά το Crucible. Πρόκειται για ένα free-to-play team-based PvP action shooter, το οποίο στηρίζεται στις επιλογές των παικτών. Ο παίκτης με την ομάδα του θα κληθεί να ολοκληρώσει αποστολές, αποδεικνύοντας ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να βγει νικητής.   

Στο Crucible οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία γκάμα χαρακτήρων για να επιλέξουν, ανάμεσα από εξωγήινους, ρομπότ και ανθρώπους. Μαζί με την ομάδα τους θα κυνηγήσουν εχθρούς, θα βγάλουν από τη μέση εχθρικά πλάσματα και θα φέρουν εις πέρας αποστολές σε διάφορους πλανήτες στα πέρατα του γνωστού σύμπαντος του γαλαξία.

Κάθε χαρακτήρας έρχεται εξοπλισμένος με διαφορετικό στυλ, τακτική και εξοπλισμό, ώστε ο κάθε παίκτης να βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει, καθώς ρίχνεται στη μάχη για τη συγκομιδή του Essence, μιας ουσία που είναι η πηγή της δύναμης κάθε μορφής ζωής. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά modes, τα Heart of the Hives, Harvester Command και Alpha Hunters, στα οποία οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν διάφορα τεράστια bosses, θα πολεμήσουν αντίπαλες ομάδες για τους πόρους τους ή απλά θα ριχτούν στη μάχη μέχρι να επιβιώσει ο καλύτερος.   

Το Crucible αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου για PC μέσω Steam. Δείτε το σχετικό trailer στον player που ακολουθεί.