Νέο mod φέρνει στο Sekiro online co-op, duels και invasions

Το Sekiro Online κάνει το εμβληματικό παιχνίδι του Miyazaki ακόμη πιο…Souls
06 Μαΐου 2020 16:54
Νέο mod φέρνει στο Sekiro online co-op, duels και invasions

Από την πρώτη στιγμή, τα Souls παιχνίδια έγιναν γνωστά για την εφιαλτική τους δυσκολία και παράλληλα για την ελευθερία που προσφέρουν. Στα Dark Souls ο παίκτης είχε την επιλογή να καλέσει την βοήθεια άλλων μέσω του online multiplayer ή να επιστρατεύσει NPCs. Επίσης, υπήρχαν αρένες για PvP και τα ψυχοφθόρα invades, δηλαδή ένας μηχανισμός που επέτρεπε την εισβολή άλλων παικτών στο δικό σας κόσμο με σκοπό να κάνουν την ψυχή σας ακόμη πιο…μαύρη!

Το Sekiro: Shadows Die Twice προσέφερε ένα εντελώς διαφορετικό ταξίδι, αφήνοντας πίσω την μεσαιωνική εποχή, θέλοντας να ταξιδέψει τον παίκτη στην Sengoku περίοδο της Ιαπωνίας. Όμως, αυτό το ταξίδι ήταν μία καθαρά single-player εμπειρία χωρίς online τομέα, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες πρέπει να βασιστούν αποκλειστικά στις δικές τους ικανότητες για να επιβιώσουν και να βγουν κερδισμένοι.

Αυτό έρχεται να αλλάξει στην PC πλευρά με τα παραδοσιακά mods. Μέσα σε λίγους μήνες, ο modder LukeYui δημιούργησε το Sekiro Online. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα mod που ενεργοποιεί ή καλύτερα ενσωματώνει έναν online τομέα στο πόνημα του Miyazaki. Μέσω αυτού οι παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί με φίλους τους το παιχνίδι ανά περιοχή, όπως ακριβώς και στα Souls παιχνίδια, ενώ αντίστοιχα φέρνει και τα παραδοσιακά invasions μαζί με τις μονομαχίες (Duels).

Μιας και μιλάμε για mod, όπως καταλαβαίνετε το lag δεν θα είναι ανύπαρκτο, ενώ ίσως υπάρξουν και επιπλέον ακόμη προβλήματα που αλλοιώσουν λίγο την εμπειρία σας. Παρόλα αυτά όσοι ενδιαφέρεστε να του δώσετε μία ευκαιρία, κάνοντας κλικ εδώ θα μεταφερθείτε στην σελίδα όπου και μπορείτε να κατεβάσετε το Sekiro Online.