Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του The Last of Us Part II – Βίντεο μήνυμα από τον δημιουργό του

Έγινε χρυσό το παιχνίδι της Naughty Dog
05 Μαΐου 2020 16:36
Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του The Last of Us Part II – Βίντεο μήνυμα από τον δημιουργό του

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II, η οποία μεταφέρθηκε στις 19 Ιουνίου εξαιτίας του κορωνοϊού. Απέχουμε, λοιπόν, μόλις μερικές εβδομάδες από την άφιξη του άκρως αναμενόμενου τίτλου και τώρα η Naughty Dog προέβη σε μια σημαντική ανακοίνωση, μαζί με την ανάρτηση ενός μηνύματος από τον director του παιχνιδιού Neil Druckmann.

Αναλυτικότερα, η ομάδα ανάπτυξης έκανε γνωστό πως το The Last of Us Part II έγινε χρυσό. Αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη ολοκληρώθηκε και πλέον η Sony μπορεί να ξεκινήσει την παραγωγή των retail αντιτύπων και να αναρτήσει την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού στο PlayStation Store. Περνώντας τώρα στο μήνυμα του Druckmann, ο δημιουργός ευχαρίστησε τους παίκτες για την υπομονή τους, την ομάδα του για τη σκληρή της δουλεία και μάλιστα τελειώνοντας, τόνισε:

Ό,τι και αν είδατε ή ακούσατε ή διαβάσατε, τίποτα δε συγκρίνεται με το να παίξετε αυτό το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος του. Είναι βιντεοπαιχνίδι. Πρέπει να το παίξετε.

To The Last of Us Part II καταφθάνει, λοιπόν, σε μερικές εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου, αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro.