Η Codemasters θα ανακοινώσει το νέο Dirt πολύ σύντομα (ΕΙΚΟΝΑ)

Ετοιμαστείτε για κάτι… διαφορετικό!
05 Μαΐου 2020 08:27
Η Codemasters θα ανακοινώσει το νέο Dirt πολύ σύντομα (ΕΙΚΟΝΑ)

Αδιαμφισβήτητα, αν ασχολείστε με racing παιχνίδια θα γνωρίζετε την ομάδα ανάπτυξης Codemasters, αλλά και το πόνημά της Dirt. Πέρυσι, κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο μεγάλο τίτλο στο διάσημο franchise, ονόματι DiRT Rally 2.0, σημειώνοντας μια πολύ καλή πορεία μέχρι σήμερα.

Τώρα, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαρτγιασμό του Dirt, η Codemasters έχει ένα μήνυμα για τους παίκτες. Συγκεκριμένα, η εταιρία ευχαριστεί όλους όσους αγκάλιασαν το DiRT Rally 2.0, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι η επόμενη «περιπέτεια» είναι έτοιμη να ξεκινήσει, συνοδεύοντας αυτή τη λεζάντα με μια φωτογραφία από ένα αλλαγμένο λογότυπο του Dirt.

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε το νέο παιχνίδι, το στούντιο μέσα από το blog του επισημαίνει ότι πολύ σύντομα έχει να κάνει ανακοινώσεις.

Ετοιμαστείτε να δείτε κάτι νέο στον κόσμο του Dirt πολύ σύντομα. Αναπτύχθηκε από ένα ξεχωριστό στούντιο της Codemasters και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι γι’ αυτό που έρχεται.

Το τι ετοιμάζει τελικά η Codemasters αναμένεται να το μάθουμε πολύ σύντομα. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το καινούργιο Dirt παιχνίδι μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.