Το πρώτο επικό trailer του Assassin's Creed: Valhalla είναι εδώ! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Σκανδιναβικό κεφάλαιο της σειράς
30 Απριλίου 2020 17:44
Το πρώτο επικό trailer του Assassin's Creed: Valhalla είναι εδώ! – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πριν μερικές ώρες η Ubisoft αποκάλυψε το άκρως αναμενόμενο νέο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς Assassin's Creed, το οποίο ακούει στο όνομα Assassin's Creed: Valhalla και θα μας ταξιδέψει στη Σκανδιναβία.

Τώρα, τηρώντας την υπόσχεσή της, η εταιρία αποκάλυψε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε, δίνοντας παράλληλα στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο εντυπωσιακό CGI trailer. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.

Το Valhalla αναπτύσσεται από την Ubisoft Montreal, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται 14 ακόμα στούντιο. Συγκεκριμένα, το project επιμελείται η ομάδα που μας χάρισε τα Assassin’s Creed IV Black Flag και Assassin’s Creed Origins.

Το παιχνίδι προσκαλεί τους παίκτες να βιώσουν το saga του Eivor, ενός ατρόμητου Viking πολεμιστή που έχει μεγαλώσει με ιστορίες από ένδοξες μάχες. Συγκεκριμένα, τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην βάναυση περίοδο των Σκοτεινών Εποχών της Αγγλίας.

Αναλυτικότερα, η δράση λαμβάνει χώρα κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ., με τους παίκτες να φεύγουν από τη Νορβηγία έπειτα από μια περίοδο με ατελείωτους πολέμους και τους πόρους τους να εξαντλούνται. Ο πρωταγωνιστής μας Eivor είναι αυτός που θα ηγηθεί του clan στις παγωμένες θάλασσες, αντιμετωπίζοντας ωστόσο αντίσταση από τους Σάξονες των κατεστραμμένων βασιλείων της Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλιά Αλφρέδου του Ουέσσεξ, ο οποίος τους στοχοποιεί ως ειδωλολάτρες και φαίνεται να είναι ο μοναδικός κυβερνήτης της πολιτισμένης Αγγλίας. Κόντρα σε όλα θα πρέπει να παλέψουμε με τον Eivor για να παραμείνει προσιτή η…Valhalla.

Φυσικά έχουμε να κάνουμε με open-world εμπειρία. Η Ubisoft υπόσχεται πως το Valhalla θα είναι μια αυθεντική Βικινγκ εμπειρία σε έναν δυναμικό και πανέμορφο κόσμο.

Το gameplay μάλιστα έχει εμπλουτιστεί με νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι τα raids, αλλά και η δυνατότητα να μεγαλώσουμε το settlement μας, αποκτώντας περισσότερη δύναμη και επιρροή. Όπως και στο Odyssey οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το φύλο του Eivor, ενώ θα προσφέρονται και επιπλέον customization επιλογές με τη δυνατότητα να αλλάξετε μαλλιά, τατουάζ και εξοπλισμό. Τα RPG στοιχεία επίσης έχουν εμπλουτιστεί. Πλέον θα μπορείτε να κάνετε πολιτικές συμμαχίες, ενώ επιστρέφουν και οι επιλογές στους διαλόγους που θα επηρεάζουν τον κόσμο του Valhalla και θα καθορίσουν το μέλλον του clan μας.

Παράλληλα και το combat έχει εμπλουτιστεί και βελτιωθεί, όντας φυσικά βασισμένο στο εξαιρετικά βίαιο στυλ των Βίκινγκς. Μεταξύ άλλων πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε dual-wield όπλα, ενώ η Ubisoft υπόσχεται πως το παιχνίδι θα έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Τέλος, φυσικά θα ριχτούμε στις θάλασσες, αφού για να εξασφαλίσετε πόρους για το clan σας θα πρέπει να κάνετε raids σε τοποθεσίες που επιλέγετε χρησιμοποιώντας το δικό σας longship.