Το Fortnite «έπαθε καραντίνα» και σας καλεί να αφήσετε τα όπλα στην άκρη

Το νέο πείραμα της Epic Games προσκαλεί τους παίκτες σε…“Party Royale”
01 Μαΐου 2020 08:25
Το Fortnite «έπαθε καραντίνα» και σας  καλεί να αφήσετε τα όπλα στην άκρη

Το Battle Royale κατάφερε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα genre βιντεοπαιχνιδιών. Όπως γνωρίζετε, το εν λόγω είδους καλεί τους παίκτες να εισέλθουν σε ένα ψηφιακό πεδίο μάχης, με στόχο να καταφέρουν να μείνουν οι τελευταίοι ζωντανοί, εξολοθρεύοντας τους εχθρούς τους μέσα από μία τεράστια ποικιλία σε όπλα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Fortnite, με την διαφορά πως η Epic Games προσπάθησε ουκ ολίγες φορές μέσω ειδικών events να φέρει τον κόσμο πιο κοντά, κάνοντάς τους να αφήσουν στην άκρη τα όπλα και να διασκεδάσουν διαφορετικά. Το καλύτερο παράδειγμα που αρμόζει εδώ είναι η πρόσφατη συναυλία του Travis Scott που συγκέντρωσε εκατομμύρια παίκτες.

Εδώ και λίγες ημέρες υπήρξαν αρκετές διαρροές σχετικά με ένα πείραμα της εταιρίας για να προσφέρει ένα άλλου είδους ψυχαγωγία στους παίκτες. Τι πείραμα όμως είναι αυτό; Η εταιρία σκοπεύει να φέρει στο παιχνίδι ένα ολοκαίνουριο mode που θα ονομάζει “Party Royale”. Το νέο mode δε στοχεύει στην εξόντωση των αντιπάλων σας, αλλά αντιθέτως σας καλεί να αφήσετε κάτω τα όπλα και να χαλαρώσετε σε ένα “πειραματικό χώρο που συνεχώς θα εξελίσσεται”. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο νέος χώρος θα έχει τον δικό του χάρτη εν ονόματι “Papaya” και θα αποτελείται από ένα κεντρικό hub εμπλουτισμένο με μία μεγάλη ποικιλία από mini-games.

Ακόμη, όπως μεταφέρει και το Eurogamer, η εταιρία σκοπεύει σήμερα 1η Μαΐου να διεξάγει μερικά in-game tests έτσι ώστε να πάρει μία καλύτερη ιδέα για το πως ακριβώς θα προσεγγίσει αυτή την φρέσκια ιδέα. Με λίγα λόγια η Epic Games θέλει να προσπαθήσει κάτι καινούριο διατηρώντας την φιλοσοφία του Royale, αλλά πετώντας έξω το “Battle” και αντικαθιστώντας το με το “Party”.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτό πειραματικό mode θα μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες.