Αποκαλύφθηκε το WWE 2K Battlegrounds – Αυτό είναι το επίσημο παιχνίδι του WWE για φέτος

Η 2K Games ξεκαθαρίζει την κατάσταση μετά την κατακραυγή
29 Απριλίου 2020 09:49
Αποκαλύφθηκε το WWE 2K Battlegrounds – Αυτό είναι το επίσημο παιχνίδι του WWE για φέτος

Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως το WWE 2K21 ακυρώθηκε. Τώρα η 2K Games έρχεται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του για φέτος. Γνωρίστε το WWE 2K Battlegrounds, μια ολοκαίνουργια WWE gaming εμπειρία με arcade δράση και καρτουνίστικούς “ over-the-top” σχεδιασμούς για τους Superstars, τα περιβάλλοντα και τις κινήσεις.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Saber Interactive, η οποίο πρόσφατα μας χάρισε το NBA 2K Playgrounds. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι εστιάζει στο να είναι όσο πιο προσιτό και φιλόξενο γίνεται, αλλά η ομάδα ανάπτυξης επισημαίνει πως υπάρχει αρκετός βάθος για όσους θέλουν να επενδύσουν τον χρόνο τους.

Το WWE 2K Battlegrounds αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν στο μέλλον, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer παρακάτω.

Παράλληλα, η 2K Games έσπασε τη σιωπή της όσον αφορά το WWE 2K20. Η εταιρία τόνισε ότι έχει ακούσει και εκτιμά το feedback της κοινότητας, εστιάζοντας στη συνέχεια στο περιεχόμενο και τα updates που ήρθαν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να μην κυκλοφορήσει κάποιο WWE 2K simulation παιχνίδι το 2020, ώστε η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts να χρησιμοποιήσει τον παραπάνω χρόνο για να εστιάσει στην ποιότητα και τη διασκέδαση. Τέλος, η εταιρία προσέλαβε τον βετεράνο παραγωγό Patrick Gilmore για να επιβλέπει την ανάπτυξη.