Το τελευταίο update του Battlefield V έρχεται το καλοκαίρι - Η Dice σχεδιάζει το επόμενο βήμα της

Ρότα προς νέα projects;
27 Απριλίου 2020 10:50
Το τελευταίο update του Battlefield V έρχεται το καλοκαίρι - Η Dice σχεδιάζει το επόμενο βήμα της

Όπως άφησε να εννοηθεί η Dice απαντώντας σε έναν fan στο Twitter, το ερχόμενο update του Battlefield V το καλοκαίρι θα είναι και το τελευταίο, καθώς το στούντιο ετοιμάζει το επόμενό του βήμα ώστε να επικεντρωθεί σε κάτι νέο.

Στο tweet το στούντιο απαντά πως θα υπάρξει νέο περιεχόμενο, όπλα και βελτιώσεις, όμως όχι νέο chapter, αφού μετά το πέρας του καλοκαιριού το Battlefield V δεν θα λάβει άλλους νέους χάρτες, όπλα ή factions.

Ωστόσο, οι παίκτες θα είναι σε θέση μετά το εν λόγω update να λάβουν Company Coins ως εβδομαδιαία rewards, τα οποία θα τους δίνουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν εξοπλισμό που δεν είχαν προλάβει. Επίσης, σχεδιάζει διάφορα community focused events και δραστηριότητες, συνεχίζοντας παράλληλα να δουλεύει σε anti-cheat μηχανισμούς.

Ο senior producer του στούντιο, Ryan McArthur, έσπευσε να ευχαριστήσει του fans μέσω μιας ανακοίνωσης στο blog του παιχνιδιού, λέγοντας:

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε αυτό το ταξίδι. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας μετά το καλοκαίρι.

Το Battlefield V κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.