Δε θα υπάρξει WWE 2K21

Ακυρώθηκε και επίσημα πλέον
24 Απριλίου 2020 11:28
Δε θα υπάρξει WWE 2K21

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την προβληματική κυκλοφορία του WWE 2K20 που κατακεραυνώθηκε από fans και κριτικούς, η εταιρία θα σπάσει το σερί των ετήσιων κυκλοφοριών. Συγκεκριμένα, ο Frank Riddick, chief financial officer (CFO) του WWE, γνωστοποίησε στην πιο πρόσφατη διάσκεψη των επενδυτών πως δεν θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο βιντεοπαιχνίδι για το brand μέσα στο 2020.

Ο Riddick δεν αποκάλυψε το λόγο που η εταιρία προέβη σε αυτή την απόφαση, αλλά σίγουρα οι εικασίες που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλές. Το πιθανότερο είναι πως η απογοητευτική εμπορική πορεία του παιχνιδιού ανάγκασε τα υψηλόβαθμα στελέχη να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους, αφού η ποιότητα του τίτλου έπεσε κατακόρυφα με το τελευταίο κεφάλαιο, απομακρύνοντας πολλούς παίκτες.

Για την ιστορία, εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες πως δε θα υπάρξει WWE 2K21. Ο πρώην writer της σειράς είχε αναρτήσει ένα βίντεο που έλεγε πως είναι βέβαιος πως το παιχνίδι έχει ακυρωθεί, τονίζοντας πως η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Αυτό σημαίνει πως θα είναι η πρώτη χρονιά μετά το 2011 που οι wrestling fans δεν θα λάβουν κάποιο νέο παιχνίδι.

Tags: