Η Ubisoft ετοιμάζει ταινία για μια eSports ομάδα με ηλικιωμένους παίκτες

Με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη
23 Απριλίου 2020 12:28
Η Ubisoft ετοιμάζει ταινία για μια eSports ομάδα με ηλικιωμένους παίκτες

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η Ubisoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια ταινία η οποία ακολουθεί μια ιδιαίτερη eSports ομάδα, μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα. Ο λόγος γίνεται για τους Silver Snipers που εστιάζουν στο Counter Strike με σπόνσορα την Lenovo. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η ομάδα απαρτίζεται από ηλικιωμένους παίκτες. Ναι, καλά διαβάσετε!

Παρόλο που τα eSports είναι συνυφασμένα με τη νεαρή ηλικία εξαιτίας της απαίτησης για αστραπιαία αντανακλαστικά, το νεότερος μέλος της ομάδας είναι η Wanja Godange, με διαδικτυακό παρατσούκλι  “Knitting Knight”, η οποία είναι 65 ετών. Συνολικά, οι πέντε παίκτες των Silver Snipers έχουν γράψει 4,000 ώρες εντός παιχνιδιού και έχουν κατά μέσο όρο ποσοστό νίκης 47.8%.

Για την ώρα η ταινία που ετοιμάζει η Ubisoft δεν έχει συγκεκριμένο τίτλο. Γνωρίζουμε, ωστόσο, τους περισσότερους συντελεστές. Αναλυτικότερα, η εταιρία συνεργάζεται με τους συνδημιουργούς της κομωδίας I Feel Pretty, Abby Kohn and Marc Silverstein. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο πρόεδρος και επικεφαλής του Ubisoft Film and Television τμήματος, Jason Altman, καθώς και η director of film development της Ubisoft, Margaret Boykin.

Για την ιστορία, αυτό δεν είναι το μόνο τηλεοπτικό project που ετοιμάζει η gaming εταιρία. Συγκεκριμένα, στο μέλλον θα δούμε και μεταφορές πολλών franchises όπως τα Watch Dogs, Blood Dragon και Rabbids στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.