Το νέο update του Call of Duty: Warzone βάζει τους cheaters να παίζουν μεταξύ τους

Πληρώνοντας με το ίδιο νόμισμα...
23 Απριλίου 2020 12:04
Το νέο update του Call of Duty: Warzone βάζει τους cheaters να παίζουν μεταξύ τους

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, οι cheaters στο Call of Duty: Warzone και Modern Warfare φαίνεται πως κάνουν πάρτι στο PC. Το φαινόμενο είναι τόσο έντονο μάλιστα που αρκετοί console gamers απενεργοποίησαν την cross-play δυνατότητα για να μην έρθουν αντιμέτωποι μαζί τους. Παρά τα πρόσφατα bans που τη δεδομένη στιγμή έχουν ξεπεράσει τα 70 χιλιάδες, οι cheaters φαίνεται να μην πτοούνται ιδιαίτερα.

Το στούντιο όμως μέσω του τελευταίου update τους επιφύλαξε μια έκπληξη, ώστε να γευτούν οι ίδιοι τους καρπούς των πράξεών τους. Έτσι, λοιπόν, από εδώ και πέρα, όσοι είναι «άτακτοι» και χρησιμοποιούν aimbots και διάφορα άλλα τέτοια «όμορφα», το παιχνίδι θα τους βάζει να παίζουν μεταξύ τους στο ίδιο lobby.

Επίσης, αναμένονται επιπλέον μέτρα ασφαλείας, καθώς η Infinity Ward επενδύει περισσότερους πόρους στις ομάδες που εργάζονται για να περιορίσουν το πρόβλημα. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, όσοι έκαναν report κάποιον ύποπτο παίκτη κι αυτός εν τέλει έλαβε ban, θα λαμβάνουν ένα in-game notification, γνωρίζοντας έτσι τι έχει συμβεί με την αναφορά τους. Επίσης, σύντομα θα είναι εφικτό ο παίκτης να κάνει report μέσω της killcam και των spectate modes.