Το νέο update του Animal Crossing: New Horizons φέρνει καινούργιους χαρακτήρες και πολλά events

Συνεχίζει να εμπλουτίζεται ο δημοφιλής τίτλος
22 Απριλίου 2020 15:29
Το νέο update του Animal Crossing: New Horizons φέρνει καινούργιους χαρακτήρες και πολλά events

Νέες πληροφορίες έφερε στο φως η Nintendo σχετικά με το επερχόμενο update του εξαιρετικά δημοφιλούς τίτλου της Animal Crossing: New Horizons. Το update για το παιχνίδι-φαινόμενο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στις 23 Απριλίου και θα φέρει νέους χαρακτήρες και μια σειρά από διάφορα events που θα κρατήσουν τους παίκτες απασχολημένους μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο φυσιολάτρης sloth Leif θα κάνει την εμφάνισή του ως ταξιδιωτικός έμπορος, πουλώντας νέους θάμνους και σπόρους λουλουδιών για τους κήπους σας, ενώ η Redd η οποία έχει ύποπτους δεσμούς με τη μαφία, θα εμφανιστεί σε ένα σκουριασμένο σκάφος πουλώντας αμφιλεγόμενα έργα τέχνης, γλυπτά και μοναδικά έπιπλα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μη σας εξαπατήσει!

Όσον αφορά τα events, η αρχή γίνεται στις 23 Απριλίου με το Nature Day, το οποίο τελειώνει στις 4 Μαΐου και ακολουθούν τα May Day Tour (1-7 Μαΐου), International Museum Day (18-31 Μαΐου) και Wedding Season (1-30 Ιουνίου). Για πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ ή να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.