Το Fortnite ετοιμάζει συναυλία με τον Travis Scott!

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής στο παιχνίδι-φαινόμενο!
21 Απριλίου 2020 19:03
Το Fortnite ετοιμάζει συναυλία με τον Travis Scott!

Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, η Epic Games προσπαθεί πάντα να πρωτοτυπεί και να μεταφέρει στους παίκτες του Fortnite μία πλούσια εμπειρία απ' όλες τις απόψεις. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία έχει κάνει ουκ ολίγες συνεργασίες με μεγάλα franchises για την προώθηση κάποιας ταινίας και όχι μόνο. Για παράδειγμα, πριν λίγες εβδομάδες ο λατρεμένος Deadpool βρήκε το δρόμο του στο δημοφιλές battle royale της εταιρίας, ενώ πιρν λίγους μήνες η εταιρία διοργάνωσε ένα event όπου είδαμε αποκλειστικά πλάνα από την ταινία Star Wars: The Rise of the Skywalker.

Αυτή τη φορά η εταιρία ετοίμασε κάτι διαφορετικό που δεν αφορά την κινηματογραφική σκηνή, αλλά την μουσική. Αναλυτικότερα, ο πασίγνωστος Travis Scott θα πραγματοποιήσει τη δική του ψηφιακή συναυλία μέσα στο Fornite, με τίτλο “Astronommical” και με στόχο να κάνει την καραντίνα των παικτών ακόμη πιο ψυχαγωγική. Αυτή η in-game μουσική εμπειρία -όπως την ονομάζει και η Epic Games- θα τρέξει πολλές φορές αργότερα μέσα στην εβδομάδα, με το πρώτο σόου να ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Απριλίου στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Δεν είναι απίθανο οι παίκτες που θα καταφέρουν να παρευρεθούν με το avatar τους σε αυτή τη ψηφιακή συναυλία να κερδίσουν και κάποια δώρα, όπως η εταιρία έχει πράξει και στο παρελθόν. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, μιας και η Epic Games δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο επίσημα. Εσάς πως σας φαίνεται η κίνηση της εταιρίας να διοργανώσει μία ακόμη συναυλία μέσα στο παιχνίδι; Πείτε μας στα σχόλια!