Σαρώνει το CS: GO – Έσπασε το ρεκόρ παικτών του DOTA 2

Ασταμάτητος ο τίτλος της Valve
20 Απριλίου 2020 09:52
Σαρώνει το CS: GO – Έσπασε το ρεκόρ παικτών του DOTA 2

Το Counter-Strike: Global Offensive βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του. Τόσο η καραντίνα όσο και τα πρόσφατα updates που έχει κυκλοφορήσει η Valve έχουν απογειώσει συνδυαστικά τη δημοτικότητα του τίτλου, ο οποίος έσπασε ξανά ρεκόρ παικτών.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Απριλίου ο τίτλος κατάφερε να συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 1,308,963 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Πρόκειται για 'ατομικό ρεκόρ' του παιχνιδιού, αφού είναι για το μεγαλύτερο νούμερο από όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2012. Συγχρόνως είναι και ρεκόρ για την ίδια την Valve που ξεπέρασε τον εαυτό της, αφού προηγουμένως το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της ήταν το DOTA 2 με μέγιστο τους 1,295,114 ταυτόχρονους παίκτες.

Πλέον το  Counter-Strike: Global Offensive έχει το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ παικτών στην ιστορία του Steam. Η πρώτη θέση ανήκει ακόμα στο PlayerUnknown's Battlegrounds, το οποίο είχε καταφέρει στο αποκορύφωμά του να συγκεντρώσει 3,257,248 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες. Πλέον ο Battle Royale τίτλος έχει κατά μέσο όρο 242,653 παίκτες.