Σύντομα η αποκάλυψη του επόμενου Assassin’s Creed;

Σύμφωνα με γνωστό insider
17 Απριλίου 2020 09:28
Σύντομα η αποκάλυψη του επόμενου Assassin’s Creed;

Εδώ και μήνες οι φήμες και οι εικασίες για το επόμενο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς Assassin’s Creed δεν έχουν σταματήσει. Τώρα, τη συζήτηση έρχεται να φουντώσει ξανά ο πολύ έμπιστος και γνωστός insider της βιομηχανίας Shinobi602. Αναλυτικότερα, ένας gamer ρώτησε τον Shinobi στο Twitter αν έχει να μοιραστεί κάποια πληροφορία σχετικά με τη σειρά παιχνιδιών της Ubisoft. Ο insider απάντησε χαρακτηριστικά πως «είμαστε σχεδόν εκεί».

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω.

Όπως όλα δείχνουν το επόμενο Assassin’s Creed θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε το παιχνίδι σε περίπου δύο μήνες από τώρα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, στο ψηφιακό event που θα αντικαταστήσει τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιούσε κανονικά η Ubisoft στο πλαίσιο της E3. Βέβαια, είναι πιθανό να μη χρειαστεί καν να περιμένουμε τόσο και να δούμε το παιχνίδι σε κάποιο ανεξάρτητο event, κάτι που είχε κάνει η Ubisoft για παράδειγμα με το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint που είχε αποκαλυφθεί το Μάιο του 2019 πριν την E3. Ομοίως, είναι πιθανό η Sony ή Microsoft να ετοιμάζουν κάποιο event για την πλήρη αποκάλυψη του PlayStation 5 ή του Xbox Series X αντίστοιχα και να δούμε εκεί το νέο Assassin’s Creed. Μη ξεχνάτε πως πολύ πρόσφατα το Origins είχε αποκαλυφθεί μαζί με το Xbox One X στην παρουσίαση της Microsoft.

Όπου και αν αποκαλυφθεί τελικά το επόμενο Assassin’s Creed, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η στιγμή πλησιάζει. Το αν τελικά η Ubisoft θα μας μεταφέρει στην εποχή των Βίκινγκς ή σε κάποιο εντελώς διαφορετικό setting είναι κάτι που θα μάθουμε πολύ σύντομα επομένως.


Για την ιστορία να σημειωθεί πως το πανέμορφο εικαστικό που συνοδεύει το άρθρο δεν είναι επίσημη εικόνα από το επόμενο Assassin's Creed, αλλά ένα πανέμορφο fan art από τον Έλληνα καλλιτέχνη Πέτρο Στεφανίδη.