Έρχεται Switch έκδοση για το World War Z και νέο GOTY πακέτο

Ενώ εξαιρετικές είναι και οι πωλήσεις του
16 Απριλίου 2020 14:01
Έρχεται Switch έκδοση για το World War Z και νέο GOTY πακέτο

Σύμφωνα με μια αναφορά που προέρχεται από το IGN, το World War Z της Saber Interactive θα λάβει μια GOTY έκδοση, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή του και στο Nintendo Switch. Όσο αφορά τη GOTY έκδοση, αυτή θα φέρει το νέο τρίτου προσώπου PvE επεισόδιο, το οποίο τοποθετείται στην Γαλλική πόλη της Marseille και θα περιέχει νέα όπλα και πακέτα χαρακτήρων.

Ο CEO του στούντιο προέβη μάλιστα σε νέες δηλώσεις:

ΤΟ WWZ είχε από κάθε άποψη τεράστιο αντίκτυπο για εμάς. Είναι υπέροχο να πετυχαίνουμε στόχους που πριν από δυο χρόνια φάνταζαν απίθανοι. Διαθέτουμε πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες που έχουν παίξει το παιχνίδι και ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών φτάνει τους δεκάδες χιλιάδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από την Epic, το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου στο Epic Games Store διεκδίκησαν πάνω από 9.9 εκατομμύρια παίκτες, φτάνοντας το peak των ταυτόχρονων χρηστών σε όλες τις πλατφόρμες στον αριθμό των 250 χιλιάδων. Η ομάδα της Epic μας ανέφερε μάλιστα πως είναι ο πιο επιτυχημένος τίτλος που δόθηκε ποτέ δωρεάν στην πλατφόρμα, ξεπερνώντας μάλιστα τα downloads και τους παίκτες του Left 4 Dead 2.

Παράλληλα, ο ίδιος μιλώντας για την Switch έκδοση ανέφερε πως η μεταφορά ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη ακόμα και από εκείνη του Witcher 3:

Έχετε στο νου σας ότι κάνουμε rendering σκηνές με εκατοντάδες εχθρούς επί της οθόνης και τέσσερεις παίκτες που ταυτόχρονα παίζουν on-line. Το να το κάνουμε όλο αυτό να τρέξει στο Switch ήταν ότι πιο δύσκολο επιχειρήσαμε να κάνουμε ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για την μεταφορά της Swarm μηχανής στη πλατφόρμα.

Η έκδοση του Switch προς το παρόν δεν έχει λάβει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Το World War Z είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνεται για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Δείτε ξανά το αρχικό launch trailer στον player παρακάτω.