Κάτι πολύ φρικιαστικό παραμονεύει στο reaveal trailer του The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Θα καταφέρει η ομάδα να επιβιώσει;
14 Απριλίου 2020 20:11
Κάτι πολύ φρικιαστικό παραμονεύει στο reaveal trailer του The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Η Bandai Namco και η Supermassive Games έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το reveal trailer του The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Πρόκειται για το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο έρχεται μετά το Man of Medan. Η The Dark Pictures Anthology είναι μια σειρά αυτοτελών επεισοδίων τρόμου με διαφορετική ιστορία και πρωταγωνιστές κάθε φορά, η οποία προέρχεται από τους δημιουργούς του Until Dawn.

Στο επεισόδιο Little Hope το στούντιο καλεί τους παίκτες να εγκαταλείψουν κάθε ελπίδα, καθώς όπως βλέπουμε στο trailer κάτι πολύ κακό κινείται στη μυστήρια ομίχλη που καλύπτει την πόλη. Η ιστορία αφορά τέσσερα κολεγιόπαιδα μαζί με τον καθηγητή τους, όπου εγκλωβίζονται στην πόλη, όταν ξαφνικά παράξενα γεγονότα αρχίζουν να λαμβάνουν μέρος, καθώς μια μη-φυσιολογική και πυκνή ομίχλη αρχίζει να καλύπτει τα πάντα, αποκαλύπτοντας φρικιαστικά οράματα. Για να καταφέρουν να βρουν διαφυγή από την καταραμένη πόλη, θα πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία αυτών των γεγονότων, να βρουν ποια είναι η ρίζα του κακού, αλλά και τι τους συνδέει όλους με αυτόν τον εφιάλτη!

Το The Dark Pictures: Little Hope αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.