Δε μπορείτε πλέον να κάνετε pre-order το The Last of Us Part II – Αφαιρέθηκε από το PS Store (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η Sony το αφαίρεσε μετά την καθυστέρηση που έλαβε
07 Απριλίου 2020 08:06
Δε μπορείτε πλέον να κάνετε pre-order το The Last of Us Part II – Αφαιρέθηκε από το PS Store (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το επερχόμενο The Last of Us Part II έλαβε καθυστέρηση από την Naughty Dog. Παράλληλα, δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον κορωνοϊό, ο οποίος έχει πάρει στο «λαιμό» του πολλές επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Τώρα, όπως αποκαλύφθηκε, ο επερχόμενος τίτλος της Sony αφαιρέθηκε και από το PlayStation Store, κάτι που σημαίνει πως πλέον δε μπορείτε να το κάνετε προ-παραγγελία. Αυτό συμβαίνει διότι το παιχνίδι δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει. Πιθανώς η Sony δε θέλει να «δεσμευτεί» με κάποιον τρόπο, αφού η καθυστέρηση του The Last of Us Part II όπως είχε μεταφέρει και η Naughty Dog είναι επ' αόριστον.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το The Last of Us Part II παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Κάνοντας κλικ εδώ, ωστόσο, θα δείτε νέο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες για τον τίτλο.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 2020-04-07 - 13:49]

Η Sony ανακοίνωσε μόλις πως ακυρώνονται όλες οι προπαραγγελίες που έχουν γίνει μέσω του PlayStation Store. Όλοι όσοι είχαν προβεί ήδη σε αγορά του παιχνιδιού μέσω του PSN θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Η διαδικασία είναι αυτόματη και δε χρειάζεται να προβείτε σε κάποια επιπλέον ενέργεια αν είχατε κάνει προπαραγγελία από το PS Store.