Θα έρθει τελικά το crossplay στο Apex Legends; Η Respawn απαντά…περίπου

«Είναι πολύ σημαντικό»
06 Απριλίου 2020 11:36
Θα έρθει τελικά το crossplay στο Apex Legends; Η Respawn απαντά…περίπου

Το Apex Legends κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο 2019 και από την πρώτη μέρα η κοινότητά του ζητά από την Respawn Entertainment να ενσωματώσει crossplay, έτσι ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να παίζουν μαζί ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Αρκετές φορές στο παρελθόν το στούντιο έχει επισημάνει πως θέλει να προσθέσει το χαρακτηριστικό, ωστόσο για άλλη μια φορά η ομάδα δεν έδωσε σαφή απάντηση για το πότε θα συμβεί αυτό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του Game Informer, ο chief operating officer της Respawn και general manager του Apex Legend, Dusty Welch, δήλωσε:

Όσον αφορά το crossplay, βλέπουμε πως είναι κάτι που είναι πρακτικά αναμενόμενο στη βιομηχανία και είναι σημαντικό για ένα παιχνίδι σαν και το δικό μας. Ο Chad και εγώ προφανώς είμαστε μεγάλοι fans του να παίζουμε το παιχνίδι μας στη δουλειά, αλλά και στον ελεύθερο χρόνο μας. Γυρίζουμε σπίτι την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο και θέλουμε να παίξουμε μαζί, αλλά είμαστε σε διαφορετικές πλατφόρμες. Σε προσωπικό επίπεδο, ναι, θα λάτρευα να μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό και να μαζευόμασταν στο party τα Σαββατοκύριακα. Πιστεύω πως είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι διανύει την τέταρτη σεζόν του, ονόματι Assimilation και αυτή τη στιγμή τρέχει το Old Ways Lore Event.