Τα Duos επιστρέφουν μόνιμα αυτή τη φορά στο Apex Legends

Ενώ αποκαλύφθηκε η συγκινητική ιστορία πίσω από τον Bloodhound
03 Απριλίου 2020 09:46
Τα Duos επιστρέφουν μόνιμα αυτή τη φορά στο Apex Legends

Η Respawn Entertainment αποκάλυψε το ενδιαφέρον backstory του Bloodhound, ενός εκ των αρχικών χαρακτήρων του Apex Legeneds, τον οποίο σίγουρα λατρεύει ένα αξιοσημείωτο κομμάτι της κοινότητας. Συγκεκριμένα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα animated βίντεο διάρκειας περίπου δέκα λεπτών, το οποίο αφηγείται τη συγκινητική ιστορία που κρύβει πίσω του ο χαρακτήρας.

Η αποκάλυψη αυτή θα συνοδευτεί και από το Old Ways Lore Event, το οποίο θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου. Στο πλαίσιό του ο World’s Edge χάρτης θα αλλάξει και πλέον θα μπορείτε να πέσετε στα Bloodhound’s Trials οπού υπάρχει άφθονο high-tier loot. Φυσικά, κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να ολοκληρώσετε challenges για να ξεκλειδώσετε κοσμητικά αντικείμενα. Μιλώντας για κοσμητικά αντικείμενα, το παιχνίδι αναμενόμενα έχει εμπλουτιστεί με νέα skins για το event.

Τέλος, ξεκινώντας από τις 7 Απριλίου, τα Duos θα προστεθούν στο παιχνίδι μόνιμα, μαζί με την επιλογή να επιλέξετε σε ποιον χάρτη θέλετε να παίξετε μεταξύ των Kings Canyon και Worlds Edge.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το προαναφερθέν lore βίντεο.

Tags: