Το Sea of Thieves γιορτάζει 10 εκατομμύρια παίκτες και σαλπάρει για το Steam

Μια ακόμη επιλογή για τους επίδοξους πειρατές
03 Απριλίου 2020 09:16
Το Sea of Thieves γιορτάζει 10 εκατομμύρια παίκτες και σαλπάρει για το Steam

Το Sea of Thieves έκανε το ντεμπούτο του πριν από περίπου δύο χρόνια και παρόλο που είχε ένα στιβαρό πυρήνα, πολλά ήταν τα παράπονα της κοινότητας σχετικά με το περιεχόμενό του. Από τότε η Rare εμπλουτίζει ασταμάτητα τον τίτλο, ο οποίος πλέον έχει μέχρι και αφηγηματικό campaign, PvP αρένα και αμέτρητες άλλες προσθήκες και βελτιώσεις. Τώρα η βρετανική ομάδα έρχεται να γιορτάσει ένα τεράστιο ορόσημο με μια μεγάλη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα έκανε γνωστό πως ο τίτλος έφτασε πλέον τους 10 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες. Το εντυπωσιακό νούμερο αυτό σύντομα θα αυξηθεί περαιτέρω, αφού το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε πολλούς περισσότερους επίδοξους πειρατές, καταφθάνοντας στο Steam. Η νέα έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα έχει πλήρες cross-play, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτες στα Xbox One, Windows 10 και Steam θα μπορούν να παίζουν παρέα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η Steam έκδοση, αλλά μπορείτε να τη βάλετε στη wishlist σας αν σας ενδιαφέρει για να λάβετε ειδοποίηση όταν η Rare κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση.