Η πρωταπριλιάτικη φάρσα με το God of War 2 που μας έκανε καρδιακούς (ΕΙΚΟΝΑ)

Δείτε το φανταστικό fanart που ξεγέλασε χιλιάδες gamers
01 Απριλίου 2020 17:44
Η πρωταπριλιάτικη φάρσα με το God of War 2 που μας έκανε καρδιακούς (ΕΙΚΟΝΑ)

Δεν είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό πως η Sony ετοιμάζει sequel για το απίστευτα επιτυχημένο God of War του 2018. Το ίδιο το φινάλε του παιχνιδιού, όπως και οι διάφορες δηλώσεις των δημιουργών του κατά καιρούς αφήνουν πρακτικά να εννοηθεί πως το ταξίδι των Kratos και Atreus θα συνεχιστεί.

Παρόλο που θα έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι για τις αμέτρητα πρωταπριλιάτικες φάρσες που θα κατακλύσουν το internet σήμερα, ο χρήστης του Twitter @BT_BlackThunder κατάφερε να κοροϊδέψει αμέτρητους gamers.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες ο χρήστης άλλαξε το όνομα του για να μοιάζει με τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας ανάπτυξης Santa Monica και δημοσίευσε μια εξαιρετικής ποιότητας αφίσα για το υποτιθέμενο God of War Part II. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τον ίδιο τον δημιουργό του God of War, τον Cory Barlog, ο οποίος απάντησε στο tweet με ένα μόνο emoji. Αυτό σημαίνει πως το tweet εμφανίστηκε στους περισσότερους χρήστες που ακολουθούν τον Barlog και είχε ως αποτέλεσμα η δημοσίευση να γίνει σχετικά viral με περισσότερα από 12 χιλιάδες likes σε λίγες ώρες.

Η εικόνα περιλαμβάνει spoilers για αυτούς που δεν έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι, όποτε για να την δείτε μπορείτε να πατήσετε το σχετικό κουμπάκι που ακολουθεί για να εμφανιστεί.

Τα εύσημα, λοιπόν, πηγαίνουν στον καλλιτέχνη με παρατσούκλι OBlackThundero, ο οποίος όχι απλά κατάφερε να μας ξεγελάσει και για λίγο να μας κάνει να ανεβάσουμε παλμούς, αλλά μάλλον βρήκε και έναν πολύ καλό τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά του. Το ηθικό δίδαγμα είναι πως πάντα πρέπει να διαβάζουμε τα ΄ψιλά γράμματα'.