Η απόλυτη λύση για την καραντίνα – Εντελώς δωρεάν το World War Z

Περάστε το χρόνο σφάζοντας ζόμπι
27 Μαρτίου 2020 09:32
Η απόλυτη λύση για την καραντίνα – Εντελώς δωρεάν το World War Z

Τις τελευταίες ημέρες διάφορες εταιρίες του χώρου χαρίζουν παιχνίδια τους για να βοηθήσουν τους gamers που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί τώρα η Saber Interactive, η οποία χαρίζει προσφέρει εντελώς δωρεάν το World War Z.

Πρόκειται για ένα third-person shooter παιχνίδι που ανήκε στο ίδιο σύμπαν με την ομότιτλη ταινία και καλεί μέχρι τέσσερις παίκτες να συνεργαστούν για να παλέψουν ενάντια σε τεράστιες ορδές από ζόμπι σε τοποθεσίες όπως η Μόσχα, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο,  το Όσλο και η Βαρκελώνη.

Το παιχνίδι προσφέρεται δωρεάν στο Epic Games Store για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και με έκπτωση 75% για τους κατόχους Xbox One με Gold συνδρομή. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 2 Απριλίου και αν την προλάβετε θα μπορείτε να κρατήσετε το παιχνίδι για πάντα.

Για την ακρίβεια, ο τίτλος προσφέρετε δωρεάν καθώς η ομάδα γιορτάζει την έλευση του cross-play μεταξύ PC και Xbox. Η συγκυρία είναι όμως ιδανική. Τι καλύτερο από το να περάσετε την καραντίνα σκοτώνοντας ζόμπι παρέα με τους φίλους σας;