Το PUBG γίνεται τριών χρονών και γιορτάζει προσφέροντας μοναδικά δώρα

Χρόνια πολλά σε ένα από τα δημοφιλέστερα battle royale παιχνίδια
23 Μαρτίου 2020 16:50
Το PUBG γίνεται τριών χρονών και γιορτάζει προσφέροντας μοναδικά δώρα

Σήμερα, 21η Μαρτίου 2020, το PlayerUnknown’s Battlegrounds κλείνει τρία χρόνια από την στιγμή που κυκλοφόρησε στην beta μορφή του. Το παιχνίδι πρακτικά ήταν αυτό που σύστησε στην gaming κοινότητα ένα διαφορετικό genre, το battle royale, καλώντας τους παίκτες να παλέψουν και να καταφέρουν να επιβιώσουν την δύσκολη μάχη 100 ατόμων και να κερδίσουν το δικό τους «κοτόπουλο». Όμως, η δουλειά της ομάδας δεν πρόκειται να μείνει στάσιμη. Μέσω ενός blog post η εταιρία ανέλυσε τα πλάνα της για το άμεσο μέλλον και υποσχέθηκε πληθώρα βελτιώσεων με ανανεωμένους χάρτες, νέα όπλα και νέους μηχανισμούς.

Έτσι, το παιχνίδι «σβήνει» την δική του τούρτα για τα γενέθλιά του και προσφέρει στους παίκτες το “3rd Anniversary Item Box”, ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα skin για το M416, ένα φούτερ και ένα μοναδικό αλεξίπτωτο. Οι PC παίκτες θα λάβουν πρώτοι το προαναφερθέν πακέτο, ξεκινώντας από τις 23 Μαρτίου μέχρι και τις 23 Απριλίου. Στις 26 Μαρτίου και μέχρι και τις 25 Απριλίου, οι κάτοχοι των PS4 και Xbox One κάνοντας log-in θα λάβουν και αυτοί το πακέτο.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε ένα εξαιρετικά δημοφιλές battle royale παιχνίδι που συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει ένταση, αλλά και ψυχαγωγία στους παίκτες που αποφασίζουν να πέσουν στα ψηφιακά του πεδία μάχης.