Ο Ninja κάνει μεγάλη δωρεά για να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση με το κορωνοϊό

Ενθαρρύνοντας τον κόσμο να παραμείνει θετικός και να τηρεί τα κοινωνικά μέτρα απόστασης
23 Μαρτίου 2020 16:19
Ο Ninja κάνει μεγάλη δωρεά για να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση με το κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο την χώρα μας, αλλά όλον τον κόσμο. Αυτό είχε και συνεχίζει να έχει ως αποτέλεσμα νοσοκομεία, κέντρα εστίασης και πολλά ακόμη να ξεμένουν από προμήθειες και αναγκαίο εξοπλισμό. Τρανταχτά πρόσωπα της βιομηχανίας των ταινιών όπως ο Ryan Reynolds εξέφρασαν ήδη την λύπη τους για αυτή την κατάσταση και δώρισαν αξιέπαινα ποσά σε μεγάλους οργανισμούς, έτσι ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο να καταπολεμήσει αυτόν τον «αόρατο εχθρό».

Τώρα, ένα μεγάλο όνομα του gaming έρχεται να βοηθήσει και αυτό, αφήνοντας τον οβολό του. Αυτός είναι ο Richard Tyler Blevins, ευρέως γνωστός ως “Ninja” που αποτελεί μία τρομερά διάσημη προσωπικότητα στον χώρο του gaming και του streaming. Ο νεαρός ανακοίνωσε μέσω του Twitter λογαριασμού του πως η δωρεά του Ryan Reynolds, όπως επίσης και του Jimmy Fallon, τον ενέπνευσαν, με αποτέλεσμα αυτός μαζί με την γυναίκα του Jessica Blevins να προβούν από κοινού σε δωρεά το αξιοσημείωτου ποσού των $150.000 στον οργανισμό Feeding America έτσι ώστε να συνεισφέρει στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν πολλοί εξαιτίας του ιού COVID-19.

Αυτός ο οργανισμός εργάζεται πυρετωδώς για να φροντίσει έτσι ώστε 22 εκατομμύρια παιδιά να έχουν και πάλι ένα καλό φαγητό στο τραπέζι τους, παρά τον κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Tags: