Το πανέμορφο The Last Campfire από τους δημιουργούς του No Man's Sky απέκτησε ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς και ένα ολοκαίνουργιο trailer
18 Μαρτίου 2020 13:37
Το πανέμορφο The Last Campfire από τους δημιουργούς του No Man's Sky απέκτησε ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που οι δημιουργοί του No Man's Sky αποκάλυψαν το νέο πόνημά τους The Last Campfire. Μετά από αρκετή αναμονή, η Hello Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer στο οποίο αποκαλύπτει το παράθυρο κυκλοφορίας του τίτλου, καθώς και τις πλατφόρμες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο.

Αιχμή του δόρατος στην ανάπτυξη ήταν όπως γνωρίζουμε μέλη της ομάδας που είχαν δουλέψει στην Frontier Developments πάνω στο LostWinds του Wii. Το Last Campfire είναι ένα πανέμορφο όπως φαίνεται παιχνίδι με μελαγχολικό ύφος και κόσμο που αναμένεται να μαγνητίσει τους gamers. Το στούτνιο μιλώντας για το πόνημά του δήλωσε:

Το Last Campfire είναι ένα adventure game στο οποίο οι παίκτες παίζουν ως Ember. Παγιδευμένοι σε ένα μέρος γεμάτο puzzles θα ψάξουν να βρουν το νόημα πίσω από αυτή τη δοκιμασία, καθώς και τρόπο να επιστρέφουν σπίτι τους. Το παιχνίδι αφορά μια ιστορία αναζωπύρωσης της ελπίδας, σε έναν κόσμο που διέπεται από την απελπισία. 

Το The Last Campfire αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για PS4, Xbox One, Switch και PC. Δείτε το νέο του trailer στον player που ακολουθεί.