Ανακοινώθηκε το I Am Dead που υπόσχεται να μας πει μια ιστορία για τη μεταθανάτια ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται για τα Nintendo Switch και PC
18 Μαρτίου 2020 09:29
Ανακοινώθηκε το I Am Dead που υπόσχεται να μας πει μια ιστορία για τη μεταθανάτια ζωή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του ειδικού Live Stream Indie World, της Nintendo ανακοινώθηκε το I Am Dead από τους δημιουργούς των Wilmot’s Warehouse και Hohokum. Πρόκειται για ένα χρωματιστό με όμορφο εικαστικό puzzle παιχνίδι, που θα μας πει την ιστορία ενός ανθρώπου που νεκρός πλέον, βλέπει τα πράγματα αλλιώτικα στη μεταθανάτια ζωή προσπαθώντας να σώσει το αγαπημένο του νησί από μια καταστροφή. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο τίτλος έρχεται με publisher την Annapurna Interactive.

Στην ιστορία θα δούμε το νεκρό επιστάτη ενός μουσείου ονόματι Morris Lupton. Εκείνος, θα βρει συντροφιά στον αγαπημένο του σκύλο, ο οποίος είναι και αυτός νεκρός, ενώ θα διαπιστώσει ότι μια καταστροφή πρόκειται να χτυπήσει το νησί, στο οποίο ζούσαν παρέα για χρόνια. Μαζί με τον σκύλο του τον Sparky, λοιπόν, θα πρέπει να εξερευνήσουν τα αρχαία μυστήρια του Shelmerston για να αποτρέψουν την έκρηξη ενός ηφαιστείου κοντά στο νησί και να σώσουν τον τόπο τους.

Το I Am Dead αναμένεται να καταφθάσει μέσα στη χρονιά αποκλειστικά στο Nintendo Switch για τις κονσόλες, ενώ θα βρει το δρόμο του και στα PC. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.