Όπως όλα δείχνουν έρχεται νέο Witcher παιχνίδι – Η ανάπτυξη θα ξεκινήσει μετά το Cyberpunk 2077

Η CD Projekt ανοίγει τα χαρτιά της για το μέλλον
12 Μαρτίου 2020 18:02
Όπως όλα δείχνουν έρχεται νέο Witcher παιχνίδι – Η ανάπτυξη θα ξεκινήσει μετά το Cyberpunk 2077

Όχι, η ευχή πολλών για ένα Witcher 4 δεν θα γίνει πραγματικότητα, αλλά όπως όλα δείχνουν στο μέλλον θα επισκεφτούμε ξανά το λατρεμένο σύμπαν με ένα νέο παιχνίδι δια χειρός CD Projekt Red.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σχετικά με τα οικονομικά της εταιρίας στον πολωνικό Τύπο, ο Adam Kiciński, CEO της εταιρίας, δήλωσε πως το στούντιο ήδη εργάζεται στο επόμενο παιχνίδι του, το οποίο μάλλον θα ανήκει στο Witcher σύμπαν. Αναλυτικότερα, τόνισε:

Εργαζόμαστε ήδη στο επόμενο single-player παιχνίδι μας, δημιουργώντας ένα ξεκάθαρο concept το οποίο χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη.

Ήδη φαίνεται πως δουλεύει, αλλά δεν θέλουμε να δεσμευτούμε με αυτό ακόμη. Θα ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το νέο παιχνίδι αμέσως μετά το Cyberpunk 2077.

Στη συνέχεια παραχώρησε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες:

Όπως έχω ξεκαθαρίσει ήδη, δεν θα υπάρξει Witcher 4. Έχω δηλώσει ξεκάθαρα πως τα Witcher ήταν μια τριλογία. Συγχρόνως, έχουμε επισημάνει πως θέλουμε να δημιουργήσουμε Witcher παιχνίδια και η συμφωνία μας με τον κύριο Sapkowski επιβεβαίωσε τα δικαιώματά μας.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο Andrzej Sapkowski είναι ο αρχικός δημιουργός του Witcher σύμπαντος, όντας ο συγγραφέας των βιβλιών. Αναλυτικότερα όσον αφορά τη συνεργασία της CD Projekt με τον συγγραφέα, ο Kiciński πρόσθεσε:

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως η κατάσταση έχει αλλάξει κατά 180 μοίρες και έχουμε εδραιώσει τις σχέσεις μας με τον κ. Sapkowski. Όχι μόνο στα χαρτιά. Συνεργαζόμαστε κανονικά.

Πως σας φαίνεται η ιδέα ενός νέου Witcher παιχνιδιού; Περιμένουμε τα σχόλια σας.