Το GhostWire: Tokyo αναμένεται να εμφανιστεί στην E3 2020

Αν η διοργάνωση πραγματοποιηθεί
10 Μαρτίου 2020 12:17
Το GhostWire: Tokyo αναμένεται να εμφανιστεί στην E3 2020

Μετά από αρκετό καιρό σιωπής σχετικά με το GhostWire: Tokyo, η Tango Gameworks το στούντιο του οποίου επικεφαλής είναι ο πατέρας του Resident Evil, Shinji Mikami, ήρθε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής μετά από σχετικές δηλώσεις που έγιναν σε podcast του YouTube καναλιού Kinda Funny.

Συγκεκριμένα ο Senior Vice President of Global Marketing and Communications της εταιρίας, Pete Hines, μίλησε σχετικά με το νέο παιχνίδι τρόμου σε ένα επεισόδιο του Kinda Funny’s We Have Cool Friends, λέγοντας πως η Bethesda είχε ανέκαθεν πλάνο να εμφανιστεί στη φετινή E3, αν αυτή εν τέλει πραγματοποιηθεί.

Επιπλέον έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση λέγοντας πως το GhostWire: Tokyo θα σχετίζεται με κάποιον τρόπο με το Doom Eternal χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Δεν θα πω τίποτα προς παρόν. Σίγουρα όμως υπάρχει μια παράλληλη συσχέτιση με το Doom Eternal την οποία θα αποκαλύψω όταν δείξουμε στο show το GhostWire. Είμαι περίεργος να δω αν θα την προσέξετε. Μόλις όμως τη δείτε, θα εξηγήσουμε περισσότερα σχετικά με τον συνδετικό αυτόν ιστό.

Το αν ο Hines μιλά μεταφορικά ή όχι προφανώς θα το μάθουμε στην E3 αν κι εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας ούτε έχουν ανακοινωθεί οι πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εν λόγω συνέντευξη του Pete Hines στο Kinda Funny.