Διέρρευσε το επόμενο Star Wars παιχνίδι

Και η κωδική του ονομασία είναι Project Maverick
05 Μαρτίου 2020 10:26
Διέρρευσε το επόμενο Star Wars παιχνίδι

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε σχετικά με την φήμη που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας το Kotaku και ανέφερε πως η EA ακύρωσε ένα ακόμη Star Wars παιχνίδι, αλλά παράλληλα έχει υπό ανάπτυξη δύο άλλους τίτλους. Συγκεκριμένα, φημολογείται πως το ένα project είναι το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο φυσικά ετοιμάζει η Respawn Entertainment, ενώ το άλλο είναι ένα μικρότερο και πιο ασυνήθιστο παιχνίδι από την EA Motive.

Όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο παιχνίδι αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του μέσα από το PSN Releases, έναν αυτόματο Twitter λογαριασμό που αναφέρει όλα τα παιχνίδια που προστίθενται στο PlayStation Store.

Μέσα από τη διαρροή αποκαλύφθηκε, λοιπόν, το Project Maverick, μαζί με φωτογραφία. Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν αυτή είναι απλά μια κωδική ονομασία ή αν πρόκειται για το τελικό όνομα του παιχνιδιού. Η φωτογραφία πάντως δείχνει μερικά X-Wings να πλησιάζουν ένα Star Destroyer. Αν αναλογιστούμε πως το Kotaku έκανε λόγο για έναν ασυνήθιστο project, ίσως έχουμε να κάνουμε με κάποιο παιχνίδι που ανήκει στο flighting genre.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού είναι κοντά, αν αναλογιστούμε πως ο τίτλος προστέθηκε στο δίκτυο της Sony.

Tags: