Οι δημιουργοί των Amnesia και SOMA κάνουν tease το επόμενο παιχνίδι τους με φρικαλέα βίντεο

Το οποίο φέρει τον τίτλο «I am Tasi»
29 Φεβρουαρίου 2020 13:03
Οι δημιουργοί των Amnesia και SOMA κάνουν tease το επόμενο παιχνίδι τους με φρικαλέα βίντεο

Η Frictional Games, το στούντιο που μας χάρισε στο παρελθόν τα Penumbra, Amnesia: The Dark Descent και SOMA, ανάρτησε ένα αινιγματικό βίντεο, κάνοντας tease το επόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει.

Η τμηματική αποκάλυψη ξεκίνησε στο NextFrictionalGame.com, μια γνωστή ιστοσελίδα την οποία το στούντιο έχει χρησιμοποιήσει ξανά παλαιότερα, από την εποχή του The Dark Descent έως σήμερα.

Οι fans παρατήρησαν πως το εν λόγω site ενημερώθηκε χρησιμοποιώντας σχέδια που έμοιαζαν με ένα ζωντανό έμβρυο, για να ακολουθήσει λίγο αργότερα ένα video clip με πλάνα από βράχους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προέρχονται από το Shetpe, ένα πραγματικό χωριό του Καζακστάν.  

Η επόμενη ανακάλυψη οδήγησε σε ένα δεύτερο κρυμμένο URL, το οποίο αποκάλυπτε ένα ακόμα πιο άβολο βίντεο που έφερε τον τίτλο «Partial Success» και την περιγραφή «Triple Crown». Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει εικόνα, μόνο ήχους από κραυγές. Οι κραυγές που ακούγονται μοιάζουν τόσο ανθρώπινες όσο και από κάτι απόκοσμο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Αυτή τη φορά στο φως ήρθε ένα νέο βίντεο, το οποίο τιτλοφορείται ως «I am Tasi». Το βίντεο δεν δείχνει πολλά, ωστόσο είναι το πιο «αποκαλυπτικό» απ’ όλα όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα. Στο βίντεο ακούγεται μια πανικοβλημένη γυναίκα, η οποία φαίνεται να ψάχνει κάποιον σε μια έρημο, επαναλαμβάνοντας συνεχώς «I am Tasi, I am still Tasi". Προφανώς παλεύει να κρατήσει τη λογική της; Η παρανοϊκή κρίση είναι κάτι σύνηθες άλλωστε στα παιχνίδια της Frictional.

Βέβαια ακόμα κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς θα είναι το επόμενο παιχνίδι του στούντιο ή με τι θα καταπιάνεται. Ίσως ακολουθήσουν κι’ άλλα παρόμοια βίντεο πριν την τελική αποκάλυψη. Εσείς τι πιστεύεται ότι θα είναι; Πείτε μας στα σχόλια.