Πρώτο gameplay από το περίργο indie Spiritfarer που έχει να κάνει με τον θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον project
25 Φεβρουαρίου 2020 20:11
Πρώτο gameplay από το περίργο indie Spiritfarer που έχει να κάνει με τον θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Thunder Lotus Games, το στούντιο πίσω από τα Jotun και Sundered, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay trailer του νέου της ιδιαίτερου τίτλου Spiritfarer, τον οποίο περιγράφει ως ένα «ευχάριστο παιχνίδι διαχείρισης του θανάτου».

Στο Spiritfarer οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο ενός καραβοκύρη που μεταφέρει τους αποθανόντες, εκπληρώνοντας τις τελευτείαες τους επιθυμίες πριν μεταβούν στην μετά θάνατον ζωή. Όπως εξηγεί το στούντιο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξοδέψουν ποιοτικά τον χρόνο τους με τους επιβάτες, να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα και εν τέλει να πουν το δύσκολο αντίο στους φίλους τους.   

Πρόκειται για μια συναισθηματική εμπειρία που μεταδίδεται μέσα από μια πληθώρα ειδών παιχνιδιού χωρίς μάχη, όπως platforming, farming, fishing, cooking, mining, crafting κ.α. Επίσης θα διαθέτει και διπλό co-op, όπου ο ένας παίκτης θα παίρνει τον έλεγχο του γάτου Daffodil.

Το Spiritfarer αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος στο Xbox Game Pass για Xbox One και PC, καθώς και στα PS4 και Switch. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.  

Tags: