Ο Yoshida της Sony “ τρόλαρε” ανυπόμονο gamer που τον ρωτούσε για το PS5

Κάνοντας περήφανους τους λάτρεις των λογοπαιγνίων
10 Φεβρουαρίου 2020 13:42
Ο Yoshida της Sony “ τρόλαρε” ανυπόμονο gamer που τον ρωτούσε για το PS5

Δε χωρά αμφιβολία πως η κυκλοφορία των κονσολών επόμενης γενιάς, PlayStation 5 και Xbox Series X, είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της gaming βιομηχανίας για το 2020. Μάλιστα, η ανυπομονησία των gamers έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πολλοί έχουν αρχίσει να την εκφράζουν δημόσια. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο χρήστης του Twiter με όνομα Ricks, ο οποίος ρώτησε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony, Shuhei Yoshida, που είναι το ‘Ps5’.

Βέβαια το γεγονός ότι έγραψε το PlayStation 5 με μικρό ‘s’ δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Yoshida, ο όποιος έσπευσε να κάνει ένα μικρό λογοπαίγνιο. Συγκεκριμένα, του απάντησε με μια εικόνα του Persona 5 Scramble, στο οποίο θα μπορούσαν κάλλιστα να αντιστοιχούν τα αρχικά ‘Ps5’.

Στη συνέχεια και με πιο σοβαρό ύφος, ο Yoshida απάντησε και σε έναν ακόμη gamer που παραπονέθηκε πως “το PS4 του συλλέγει σκόνη απ’ όταν ανακοινώθηκε το PS5”. Ο Ιάπωνας developer τον ρώτησε με χαρακτηριστικό τρόπο, λοιπόν, γιατί δεν ενδιαφέρεται να παίξει τα The Last of Part II, Ghost of Tsushima και Cyberpunk 2077 στο PS4 του, υπογραμμίζοντας πως η Sony έχει αρκετά παιχνίδια να προσφέρει στο πλαίσιο της τρέχουσας γενιάς.

Για την ώρα οι νέες πληροφορίες για το PlayStation 5 έρχονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.