Επίσημο: Ανέβηκε η ιστοσελίδα του PlayStation 5 – Σπάει τη σιωπή της η Sony

Νέες εξελίξεις
04 Φεβρουαρίου 2020 20:18
Επίσημο: Ανέβηκε η ιστοσελίδα του PlayStation 5 – Σπάει τη σιωπή της η Sony

Έπειτα από τις εικασίες και την έντονη φημολογία πως το PlayStation 5 θα αποκαλυφθεί το Φεβρουάριο, η Sony σπάει επιτέλους τη σιωπή της. Συγκεκριμένα, σας είχαμε ενημερώσει πως πρόσφατα η Sony ξεκίνησε να κατοχυρώνει το εμπορικό σήμα του PS5 σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Τώρα, η εταιρία συνέχισε τις προετοιμασίες και ανάρτησε την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation 5 για τις ευρωπαϊκές χώρες. Και η ελληνική σελίδα για την επόμενης γενιάς κονσόλα είναι πλέον διαθέσιμη, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πατώντας εδώ.

Στο πάνω μέρος της σελίδα μας υποδέχεται το χαρακτηριστικό μήνυμα ‘Το PlayStation 5 πλησιάζει’. Ακριβώς από κάτω αναφέρεται πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020.

Όσον αφορά τώρα την αποκάλυψη της κονσόλας από τη Sony, η ελληνική σελίδα έχει το παρακάτω μήνυμα:

Ξεκινήσαμε να παρουσιάζουμε μερικές από τις απίστευτες λειτουργίες που μπορείτε να αναμένετε από το PlayStation 5, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να σας αποκαλύψουμε πλήρως την επόμενη γενιά του PlayStation. Δηλώστε εγγραφή παρακάτω για να είστε ένας από τους πρώτους που θα λάβει τις ενημερώσεις, μόλις τις ανακοινώσουμε, καθώς και νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5, την τιμή και την προσεχή λίστα παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν για το PS5.

Το ίδιο μήνυμα υπάρχει και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές σελίδες στις αντίστοιχες γλώσσες. Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως μάλλον θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή μέχρι η Sony να αποκαλύψει πλήρως το PlayStation 5.

Εσείς πότε πιστεύετε ότι θα δούμε την αποκάλυψη της κονσόλας; Περιμένουμε τις προβλέψεις σας στα σχόλια.